Sisse Sadolin, Kropsterapeut, BA Psyk.

OPLØS DINE BLOKKERINGER - 10 UGERS BASISFORLØB, Hel dig selv fysisk og psykisk

Dette kursus er til dig som er klar til forandring. Som godt kan mærke at du lever for at overleve mere end for at leve det liv du drømmer om...Gennem et intensivt og afprøvet forløb åbner du ind til det som blokkerer dig og opløser det. 

Krop og psyke hænger uløseligt sammen. Ved at leve af den mest udrensende kost, åbner du kroppen så blokkeringerne opløser sig, og gennem terapi, får du hjælp til at håndtere det materiale som kommer op til overfladen. Det er by far - langt mere effektivt at lade kroppen slippe blokkeringerne selv, end at forsøge at gøre det for den, som i kropsbehandlingerne. så dette er motorvejen til at slippe dine blokkeringer og få både din krop og din psyke til at helbrede sig selv.

Kurset indeholder:

- 2 timers ugentlig gruppeterapi - 5 gange irl 5 gange på skype.

- 2 ugentlige mails eller videoer, med information og inspiration - du bliver altså taget i hånden næsten hver anden dag gennem hele forløbet.

- Et fællesskab hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, få støtte, og se videoer af andres rejse

- En guidet leverudrensning

- En guidet tarmudrensning

(Du kan sagtens gennemføre forløbet uden lever og tarmudrensningen).

- En gruppe skønne mennesker som vil følge din rejse, støtte dig, når du ikke kan stå selv og fejre dig når du sejrer :)

- 20% rabat på behandlinger.

Du skal investere:

- For at jeg kan følge dig bedst muligt, og for at hjælpe dine medkursister, anbefaler jeg at du laver videoer gennem forløbet - ikke noget fancy, men meget gerne en video om ugen.

- 3500 kr. med en early bird pris på 2500 hvis du betaler inden 15 feb.

Min motivation for at lave kurset.

Det som gør mig glad, er når jeg kan være med til at frisætte mennesker, så de tør stå i sig selv, tale deres sandhed, og når de finder det som gør dem lykkelige. Det er ikke nødvendigvis en nem vej - men den er so worth it.

Dette er altså ikke et "bliv smuk og glad og lev op til et idealbillede af hvordan du skal være-kursus", men et "spark røv, find din vej og gå den, og bliv tiljublet af en flok skønne mennesker når du gør det".

Jeg har gået vejen for dig

Jeg har selv haft en meget vanskelig opvækst og stået flere gange undervejs og selv måttet finde svarene som fik mig videre... Jeg har gået i langvarig terapi og taget en psykologiuddannelse, og efterfølgende en kropsterapeutisk uddannelse da jeg ikke kunne komme længere med psykologien. 

Jeg fandt til sidst svarene på en helt ny måde, det er altså et helt unikt indhold du får på dette kursus, og det er den måde at opløse gamle ar på sjælen, som jeg vil lære videre til dig - Der er ingen grund til at det også skal tage dig 50 år at finde dem. :)

Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål? Så kontakt mig for en helt uforpligtende samtale, så du kan se om det er noget for dig.

 

Nordic Core Treatments / Sisse Sadolin Mobil: 20201671, E-mail: sisseSadolin@gmail.com
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk