Behandlingen.Jeg arbejder først med at finde de blokkeringer du har i din krop, og alt efter hvad årsagen til dem er, finder jeg de redskaber som skal til for at du kan løsne dem.

Det kan være gennem vejrtrækning, massage, led-frigørelse, livsstil, samtaleterapi, øvelser eller kostterapi.

Dernæst arbejder jeg med de forsvar som holder traumerne undertrykt.

Dette gør jeg gennem oftest samtaleterapien.


Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Det kan variere meget, hvad den enkelte har brug for. En forstuvet ankel kan løsnes på et par behandlinger, hvorimod et barndomstraume kan tage noget længere at tage hul på. Det er også afgørende, hvor meget du selv er parat til at gøre. Du er velkommen til at kontakte mig for at snakke om, hvad jeg kan gøre for dig.

Er der noget jeg selv kan gøre?

En stor del af min behandling er at få dig til at opleve hvordan din livsstil påvirker din krop. Du er påvirket af de mennesker du omgiver dig med, af hvad du tænker om dig selv, hvad du spiser, hvad du laver etc. og i den erkendelse kan vi ved at skrue på din livsstil, få dig til at få det bedre med dig selv. Typisk vil jeg give dig individuelle fysiske øvelser og forslag til kostændringer med efter en behandling.

Hvor lang tid skal der gå mellem hver behandling?

Jeg anbefaler behandlinger med 3-4 ugers mellemrum. Efter en behandling arbejder kroppen videre med de processer, der er blevet sat igang på briksen. Den skal derfor have tid til at hele og restituere før en ny proces sættes igang. Har du selv en fornemmelse af, at der skal gå mere eller mindre tid mellem behandlingerne, så justerer vi det efter det.

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen?

Du vil nogle gange opleve at kroppen føles tung og afslappet, og andre gange let og fuld af energi. Ligeledes kan du opleve, at du bliver mere følsom, da jeg åbner ind til følelser som ligger blokkeret i din krop.

Nordic Core Treatments / Sisse Sadolin Mobil: 20201671, E-mail: sisseSadolin@gmail.com
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk