Sisse Sadolin, Kropsterapeut, BA Psyk.

Elsk dit dårlige selvværd - du har det af en årsag

Hvis du har et dårligt selvværd, og måske ovenikøbet føler skyld over at du har det, så læs dette og sig farvel til skylden. For et dårligt selvværd er et forsvar, hvilket også forklarer hvorfor det intet har at gøre med hvem du er og hvor meget du kan.

Læs mere

Uhmm Kaffe... hvorfor jeg fraråder at drikke kaffe.

Anbefalingerne ift. kaffe er mange og modsatrettede - dette indlæg er med afsæt i hvad jeg mærker på briksen omkring kaffe...

Læs mere

Har du svært ved at finde kærligheden?

Måske leder du efter kærligheden fra et sted i dig selv hvor det ikke KAN lykkes. Fordi du prøver at få dækket et behov som ikke udspringer af din kærlighedsrelation.

Læs mere

Er kropsbehandling ikke endeløs?

Bliver man nogensinde færdig?

Jeg må starte med at forklare hvordan muskler fungerer:

Det eneste en muskel kan, er at trække sig sammen eller lade være...

En levende muskel trækker sig sammen, når den bliver brugt, og så slapper den af når den ikke arbejder længere... Sådan en muskel vil være rar at få masseret - det kan godt gøre ondt med det er en "god smerte"...

Problemet er de muskler som er i krampe og som måske har været det i 30 - 40 år... Sådan en muskel er staset til i affaldsstoffer - dvs den har ikke haft mulighed for at skille sig af med sine affaldsstoffer, eller få tilstrækkeligt med næring, så den kan være næsten forkalket, eller helt stivnet.

Når man arbejder med sådan en muskel, så er det virkelig virkelig smertefuldt, det føles som om man er ved at gå i stykker - hvilket faktisk er delvis rigtigt. Jeg kan bedst beskrive det som at man laver en delvis hudafskrabning inde i musklen for at få den skal af affaldsstoffer som den indeholder til at krakelere. Følelsen er svien, en brændende smerte, som kan være næsten ubærlig.

Men! når den først er løsnet - så er den blevet levende igen - dvs. at den kan trække sig sammen og slappe af, den kan tømme sig for affaldsstoffer, og så skal der gå 20 - 30 år hvor den er i krampe før den staser til på den måde den var før.

Så selvom du spænder op i musklerne, så er din helbredstilstand 100 % bedre end den var, og det vil være meget meget lettere at få den muskel spændt af næste gang (og langt mindre smertefuldt).

Så Ja, det er muligt at blive smidig og levende i sine muskler igen - uden at skulle have kropsbehandlinger til evig tid :)

Nordic Core Treatments / Sisse Sadolin Mobil: 20201671, E-mail: sisseSadolin@gmail.com
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk