Navn: Sisse Sadolin

Erhverv: Selvstændig Body SDS-terapeut, kostvejleder og underviser i Kropsterapi

Født: 10 september 1967

Jeg er uddannet i Body SDS, og har siden 2004 arbejdet som Body SDS-terapeut, og undervist i henholdsvis Body SDS ved Body-sds AS og i kropsterapeutisk behandlingsform på Totum - skolen for Kropsterapi. Derudover har jeg læst Psykologi på Københavns Universitet, og jeg har en livslang interesse for, hvordan kost påvirker vores krop og psyke. Alle tre tilgange bruger jeg i mine behandlinger, alt efter hvad det er for problemstillinger, den enkelte klient kommer med, men oftest er det en kombination.

Jeg har en særlig interesse i at forklare, hvorfor vi gør, som vi gør. Det har altid en logisk forklaring, som er nødvendig at forstå, for at du kan skabe forandring i dit liv.

Jeg har selv været igennem en hård opvækst, og kommet ud på den anden side. Jeg har prøvet at have en krop som bare ikke har villet det jeg ville, og kæmpet med den det meste af mit liv, for til sidst at forstå den og finde min egen styrke. Og jeg har efterhånden været igennem de fleste kostregimer, inden jeg fandt min vej til en stærk og energifyldt krop, som jeg føler, at jeg har kontrol over.

Send en besked, eller ring på telefonnr. 20 20 16 71

Nordic Core Treatments / Sisse Sadolin Mobil: 20201671, E-mail: sisseSadolin@gmail.com
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk